Victoir
Gent - Victoir

Uw groothandel in gips, gipskartonplaten, isolatie, cementpleisters, crepi en plamuren. Leverancier van industriële natte en droge pleisterproducten in heel Vlaanderen.

Watlingtonstraat 4
9000 Gent

09 251 02 61
09 251 42 66
     

Victoir in Gent: groothandel gipskartonplaten, isolatie, bouwmateriaal

Wie is Victoir ?

NV Victoir in Gent is dé groothandelaar voor bouwmaterialen die u zoekt voor het afwerken van ruwbouw, nieuwbouw of renovatie. U bent stukadoor of plafonneerder? Dan vindt u bij ons zeker uw materiaal!

Wij handelen ook gipskartonplaten,gips, crépi, plamuur en natte & droge pleisterproducten.  Verder verzorgen wij ook uw geluidsisolatie en geluidsdemping.

 

NV VICTOIR is één van de weinige gespecialiseerde handelszaken in België die het volledige gamma producten, technieken en diensten bieden voor de stukadoor, de gevelbepleisteraar en de droogbouwer. Door ons te focussen op pure business to business in de nichemarkt van de “afbouw”, zal elke vakman, maar ook elke architect of projectverantwoordelijke, bij ons snel en gemakkelijk de juiste informatie en het juiste product vinden.

 

 

Ter info:

 

NV Victoir 

Watlingtonstraat 4 

9032 Wondelgem 

Tel: 09/251.02.61 

Mail: info@victoir.com 

www.victoir.com

 

AARZEL NIET EN BEZOEK ONZE SHOP TE GENT - WATLINGTONSTRAAT 4 

 

 

 

 

 

Victoir : rijke historie, veelbelovende toekomst !

Victoir heeft ruim een eeuw ervaring in de afbouwsector als productleverancier voor natte en droge bepleistering, gevelwerken en droogbouw. De onderneming wordt in 1903 opgericht door de overgrootvader van huidig zaakvoerder Steven Everaert. Vandaag de dag staat Steven aan het roer van het familiebedrijf en wordt hierin bijgestaan door zijn zoon Philippe Everaert.

Door de uitbreiding van de activiteiten en de toenemende vraag naar producten voor de droogbouw, ziet Victoir zicht genoodzaakt een nieuwe site te openen. Extra opslagcapaciteit en een betere bereikbaarheid met een ruime shop maken deze vestiging uiterst aantrekkelijk voor elke vakman en doe-het-zelver.

Kom een kijkje nemen overtuig uzelf van onze professionele aanpak !

Victoir NV

Ons bedrijf

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Victoir in Gent: groothandelaar in materialen voor plafonneerders & stukadoors

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Sluitingsdagen

  • Gesloten van 18/07/2016 tot 07/08/2016.

Bouwmaterialen, geluidsdemping - & isolatie, materiaal voor plafonneerders in Gent

 Bereken route